Yhteystiedot Palaute Sivukartta Haku
 
Etusivu > REKISTERISELOSTE

Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispvm: ___________

1. Rekisterinpitäjä

Nimi

Sercado Group Oy

Yhteystiedot

Yrjönkatu 23 A 3, 00100 Helsinki
puh: 09- 4242 7800

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi
Kari Väänänen

Yhteystiedot
Yrjönkatu 23 A 3, 00100 Helsinki
puh: 09- 4242 7800

3. Rekisterin nimi

Sercado Group Oy:n henkilörekisteri, johon on koottu tiedot hakijoiden henkilötiedoista.

4. Henkilötietojen käsittelyn
tarkoitus
(rekisterin käyttötarkoitus)

Työhakemusten vastaanottaminen ja käsittely. Henkilörekisterin tietojen perusteella hakijoille lähetetään mm.

  • Uutiskirjeit√§
  • Palautteita
  • Ty√∂suhteen hoitoon liittyvi√§ asiakirjoja kuten palkkanauhoja, ty√∂todistuksia.

 

5. Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteri sisältää

  • hakijoiden henkil√∂tiedot
  • hakijoiden ansioluettelot/CV:t

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

 

Henkilötietoja ei luovuteta eikä julkaista ilman asianomaisen henkilön lupaa eikä muihin tarkoituksiin kuin työpaikan hakuun.

Henkilötietoja säilytetään viisi (5) vuotta.

 

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Koko henkilörekisteristä ei ole manuaalista aineistoa.

B. Sähköisesti talletetut tiedot

Järjestelmään pääsevät vain Sercado Group Oy:n henkilökunta henkilökohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla.

Kaikilla rekisterin henkilöillä on tietojen tarkastus-, virheenoikaisu-, kielto- sekä muut tietosuojalaissa määrätyt oikeudet.